Rețeta de friptura de pui cu cartofi copți este un preparat extrem de gustos, care nu necesita mult efort pentru preparare.
Ingrediente
- 5-6 cartofi
- 6 pulpe de pui superioare desosate
- cimbru
- rozmarin
- boia dulce
- boia iute
- piper
- sare
- 100 gr ulei
Mod de preparare
Cartofii se taie în felii mai groase, se așează într-o tava ( 25-20 cm), se adaugă condimentele, se pun și pulpele de pui, la sfârșit se adaugă și uleiul, se amesteca totul foarte bine, scoatem pulpele la suprafața și le așezăm peste cartofi. Se da la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 1 ora jumătate, având in vedere sa verificați preparatul din când din când. Se servește cu pătrunjel proaspăt tocat mărunt. Va doresc pofta buna!
Daca va place rețeta distribuie articolul pentru a vedea cat mai multe persoane.
Pentru mai multe rețete urmărește-ne pe:
Facebook: https://www.facebook.com/aromearomate/