About

mam

Numele meu este Aurora, sunt din Bucuresti, ma bucur ca ai ajuns pe blogul meu si ca ti-ai facut timp sa citesti cine sta in spatele retetelor, textelor si fotografiilor.

Acest blog a luat nastere deoarece gatitul este pasiunea mea dar si modul meu de relaxare.Un alt motiv pentru care am decis sa public retele mele au fost prietenii si familia care ma intrebau de diferite retete, in felul acesta toata lumea are acces online oricand la ele.

De profesie sunt economist iar acest blog este doar un hobby. Nu am cursuri in domeniu culinar,dar cu o baza de la mama si bunica mea am inceput sa invat singura. Retetele clasice le-am reinterpretat pentru stilul de viata actual, astfel retetele mele sunt simple, rapide si dietetice. Imi place ca rezultatul final sa arate frumos, ingrijit si delicios.

Ingredientele pe care le folosesc sunt autohtone, proaspete si de sezon. Uneori includ in retetele mele si ingrediente nu atat de uzuale precum semintele de chia, deoarece au numeroase beneficii pentru sanatate.

Cam atat despre mine.

Va multumesc pentru vizita si va mai astept.